Det grønne pift!

Grøn start på dagen! 

Et skud grønt, protein og masser af vitaminer og mineraler. Fantastisk start på dagen, der kan holde dig frisk i hovedet, og give dig energi til dagens gøremål.

Spis den som en smoothiebowl med et drys grove flager af havre, byg m.m., nødder, tørrede blåbær og rød syre som det syrlige pift.

Du kan også vælge at fortynde den lidt mere med vand, så den er til at drikke. Lige til at tage med på farten 😉

Jeg tilføjer lidt ekstra pift, for at optimere proteinsammensætningen og give greenien en mildt udrensende effekt. Det kan du selvfølgelig bare udelade eller erstatte med noget andet spændende. Giv den gas sammen med din blender, stavblender eller hvad du har i køkkenet.

God fornøjelse !

Ingredienser:

 • 2 frosne spinatkugler
 • 2 frosne grønkålskugler 
 • 1 håndfuld jordbær frosne eller friske
 • 1 håndfuld kogte butterbeans/hestebønner/Limabønner – gerne fra en dåse, så er der til flere portioner greenie
 • 2 cm ingefær
 • 5 dadler
 • 3 dl “havre barrista” eller andet plantedrik
 • vand til den rette konsistens
 • Topping efter eget ønske

Hæld alle ingredienserne i en blender og kør på max i 1-2 min. afhængig af blenderens ydeevne. Du skal ende med en cremet greenie. Enten tyk til at spise med ske, eller fortyndet til den er drikbar.

Det ekstra pift – som selvfølgelig kan undlades:

2 tsk spirulinapulver ( Rawfoodshop), for at give et ekstra proteintilskud. Spirulina har også en udrensende, immun-forstærkende effekt og er mildt kolesterolsænkende

2 tsk moringapulver (Rawfoodshop), der er smækfyldt med vitaminer mineraler og ikke mindst protein. Det indeholder bl.a. 18 ud af 20 aminosyrer og ikke mindst alle de 9 essentielle, som kroppen ikke selv kan danne. Det gør moringapulveret til en komplet proteinkilde.

2 tsk Hvedegræspulver  (Rawfoodshop)som indeholder vitaminer, mineraler og en optimal aminosyresammensætning. Det siges også at have en udrensende effekt på kroppen, men der er dog ikke valid forskning på dette område endnu. 

2 kommentarer til “Det grønne pift!”

 1. Kristine Andersen

  Kære BH Yoga
  Tak for det inspirerende nyhedsbrev.
  Greenen med de særlige ingredienser tror jeg vil være et godt forårsboost 😊
  Den vil jeg købe ind til 👍🏻
  Kh K

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top