Handelsbetingelser

 

Ved handel hos Benedikte Hamann Yoga godkender du automatisk nedenstående handelsbetingelser.

 

Kontakt/Kundeservice

 

Benedikte Hamann Yoga v. Benedikte Hamann
Falkenborgvej 11
3600 Frederikssund
Tlf: 30268025
Mail: info@bhyoga.dk
CVR: 40393013

 

Betaling

Ved køb af et forløb, drop-in timer, klippekort, gavekort, workshops, retreats m.m. bestilles online via bhyoga.dk og betales derefter via tilsendt faktura med MobilePay til 607077 eller Bankoverførsel Reg. 6695 Konto 1002051555

Alle priser hos Benedikte Hamann Yoga er i danske kroner og uden moms, da yogaundervisning er momsfritaget i Danmark.

 

Fortrydelsesret/refusion

Alle tilmeldinger er bindende og pengene gives ikke retur. Din tilmelding kan videregives til en anden, dog skal Benedikte Hamann Yoga informeres skriftlig derom. Ved særlige omstændigheder, kan der laves særskilte aftaler.

 

For sen betaling

Betales der ikke til den aftalte tid jf. efterfølgende tilsendt fakturas betalingsfrist på 8 dage, udsendes et rykkerbrev og desuden opkræves et rykkergebyr. Hvis der ikke betales senest 10 dage efter den angivne forfaldsdato, ophæves retten til den valgte undervisning/workshop/event uden varsel, og der forbeholdes ret til at opkræve restbeløbet.

 

Klippekort

Klippekort er personlige og kan kun bruges af den person der har bestilt det via bookingsystemet Momoyoga eller på bhyoga.dk medmindre andet er aftalt med Benedikte Hamann Yoga

 

Gavekort

Gavekort købt hos Benedikte Hamann Yoga er gældende 1 år fra købsdato. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter og kan kun bruges hos Benedikte Hamann Yoga. Kortet erstattes ikke ved bortkomst.

 

Helbredstilstand og personskade

Al træning sker på eget ansvar. Dette gælder, uanset hvor undervisningen foregår. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos Benedikte Hamann Yoga. Det er ligeledes dit ansvar på retreats, workshops osv. at informere om forhold såsom graviditet, sygdom, psykiske forhold eller lign., der kan have relevans i forhold til undervisningen.

Ligeledes tages der heller ikke ansvar for personskader, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger.

I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

 

Værdigenstande

Opbevaring af værdigenstande er på eget ansvar. Benedikte Hamann Yoga bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingsskade.

 

Ordensregler

  • Yogasalen er skofrit område
  • Træd udenom andres måtter
  • Mobiltelefoner og smartwatches er slukket eller på fly function – nyd pausen!
  • Undlad at bruge duftende deodorant/parfume, inden du kommer ind i salen.
  • Kom I god tid
  • Respekter hinanden

 

Ændringer I skemaet

Hvis et hold du har booket aflyses eller rykkes pga undervisers sygdom el. lign, får du en mail fra Benedikte Hamann Yoga. Når et hold bliver aflyst, får du dit klip tilbage og har du et forløb, får du en gang til gode.

 

Afmelding af plads

Er du forhindret i at benytte din plads på holdet, skal den afbookes senest 4 timer før starttidspunktet. Ved klippekort refunderes klippet ikke ved for sen afmelding. Forløb refunderes ikke. Ligeledes bliver egen sygdom heller ikke kompenseret.

 

Annullering af hold

Er der mindre en 3 tilmeldte på et hold/workshop el. lign., har Benedikte Hamann Yoga ret til at annullere indtil 2 timer før starttidspunkt. Annulleringen sker via e-mail eller sms.

 

Nyhedsbreve og information

Når køber en ydelse hos Benedikte Hamann Yoga,  takker du automatisk ’ja tak’ til at modtage Benedikte Hamann Yoga’s elektroniske nyhedsbrev. Der samtykkes  samtidigt til, at vi må gemme og anvende information til at sende relevante servicemails. Dog kun til intern brug ift aflysninger m.m.

 

Scroll to Top