- en tur i køkkenet...
Et halvt liv som ernæringsprofessionel har sat sine spor 😉
Det levede liv og de valg man tager, sætter sig i kroppen. Det gælder i høj grad for de ting gaflen bliver stukket i, eller hvad der hældes i glasset. Alting er et valg, og et valg der ikke altid er lige let. Det lød da vældig seriøst 😉 – men nej det der med at lave mad, skal ikke altid gøres til et kæmpe alvorligt projekt – det skal være sjovt. Og der skal komme velsmag og gode oplevelser ud af det. Dermed ikke være sagt, at der nooogle gange, godt kan dukke lidt kiksere op, hvis der skal prøves noget nyt af….. men det er jo en del af det at være et menneske. Lidt ligesom når du prøver en yogastilling, og lige flytter armen 5 cm, og det bliver en helt ny oplevelse. Og måske ikke en af de gode, så armen flyttes tilbage igen.
Ernæringsvidenskaben er i forhold til mange andre af “de gamle” videnskaber som f.eks matematik en forholdsvis ny en af slagsen. Det betyder at der der hele tiden bliver udgivet nyt forskningsmateriale, der ofte stikker i mange retninger. Tit udgivelser der uden hensyn til evidensen bag, bliver udråbt som “det sidste nye”.
Jeg vil på denne side lægge opskrifter ud. Opskrifter jeg mener går i tråd med den evidensbaserede forskning indenfor området. Men også opskrifter der er overskuelige og kan laves uden at skulle i 100 specialforretninger. Og hvis der en mystisk ingrediens eller 2, så linker jeg til steder du kan købe det. Jeg er ikke betalt for at reklamere for nogle. Så det er blot steder der let får varene hjem i dit køkken.
God fornøjelse!